Länk till utvärdering

 

Information till dig som är anmäld till NO-biennalen i Göteborg

Vi är glada att hälsa dig välkommen som en av ca 320 deltagare i NO-biennalen på konferenscentrum Wallenberg, som ligger på Medicinareberget, se karta med länk till Västtrafik för att söka kollektivtrafik.

Vi startar kl. 8:30 med registrering, morgonfika och möjlighet att besöka utställningen med läromedel och labbmaterial. Invigningen av NO-biennalen startar kl. 9:30.

Vid registreringen kommer du att få din namnlapp (som du ska ha väl synlig under NO-biennalen), ett deltagarhäfte med information, program och deltagarförteckning. I deltagarförteckningen och även på namnlappen står vilka programpunkter du anmält dig till.

Konferensmiddagen på Universeum

Om du har en grön prick på namnlappen visar det att du är anmäld till konferensmiddagen. Ta med namnlappen som inträdesbiljett till middagen. På Universeums hemsida finns uppgifter om hur man hittar dit.

Vi har Universeum för oss själva under hela måndagskvällen. Vi börjar kl. 18:30 och samlas i Akvariehallen för en kort introduktion och sedan har vi tid att besöka utställningarna fram till kl. 20. Därefter, senast kl. 20, samlas vi i foajén för att äta buffé och middagen avslutas vid 22-tiden. Mineralvatten eller liknande ingår och biljetter för annan dryck finns att köpa innan middagen.

Välkommen till NO-biennalen i Göteborg!

 

Program

Översiktligt program

[F-6] Workshops och seminarier

[7-9] Workshops och seminarier

På kvällen den 9 oktober har vi Universeum för oss själva och får hjälp av kunniga guider. Hämta inspiration till din undervisning i Universeums olika miljöer. Den svindlande utsikten över regnskogens trädkronor, akvarierna med imponerande hajar, aktiviteter kring kroppen och mycket mer står öppet för oss!

Konferensmiddagen äter vi i Akvariehallen, omgivna av hajar på betryggande avstånd bakom glasrutor.

Inträdet till Universeum och konferensmiddagen subventioneras och kostar tillsammans 250 kr + moms. Bokas när du anmäler dig och faktureras tillsammans med deltagaravgiften. Genomförs om tillräckligt många deltagare anmäler sig. Vi kommer annars att erbjuda ett annat alternativ till konferensmiddag.

 

Kostnad

1 400 kr + moms (t.o.m. 5 september 2017)
1 600 kr + moms (fr.o.m. 6 september 2017)
250 kr + moms för besök på Universeum och biennalmiddag på kvällen den 9 oktober

 

Anmälan

I anslutning till anmälan ska du också välja seminarier och workshops. Gå först in på programmet för seminarier och workshops så att du vet vad du vill välja.
Sista anmälningsdag är 20 september.

[F-6] Länk till anmälan och val av aktiviteter

[7-9] Länk till anmälan och val av aktiviteter

 

Boende

I Göteborg finns gott om hotell och vandrarhem och boendet bokar du själv.

Du får 10% rabatt på valfritt boende i Lisebergsbyn under perioden 6-15/10 2017 – välj mellan stuga, Bed & Breakfast, vandrarhem eller camping i egen husbil eller husvagn. Boka på liseberg.se med kampanjkoden ”NObiennal”. Gäller endast vid onlinebokning och går ej att kombinera med andra erbjudanden. Boka här

Förslag på webbsidor för bokning av andra hotell och vandrarhem, www.hotell.info/ eller www.tripadvisor.se/

 

Om Göteborg

Allmän information om Göteborg

Kollektivtrafik i Göteborgsregionen

 

Kontakt

Program och generell information: Britt-Marie Lidesten, föreståndare Nationellt resurscentrum för biologi och bioteknik, britt-marie.lidesten@bioresurs.uu.se

Registrering och fakturering: Ulrika Örn, Svenska Kemistsamfundet Service AB, ulrika.orn@kemisamfundet.se

Information som rör lokala förhållanden, samt om utställning av läromedel och skolmaterial: Håkan Kollberg, Göteborgs universitet, Enheten för utredning och lärarutbildning, hakan.kollberg@gu.se

 

Samarbetspartners

NO-biennalerna arrangeras i samverkan mellan de nationella resurscentra i biologi/bioteknik, fysik och kemi tillsammans med lokala partners och med ekonomiskt stöd av Skolverket.

NO-biennalen i Göteborg (9-10 oktober 2017) genomförs i samverkan med Göteborgs universitet.

Nationellt resurscentrum för biologi och bioteknik

Kemilärarnas resurscentrum

Nationellt resurscentrum för fysik

 

Avbokning och byte av deltagare

Eventuell avbokning ska göras via e-post (ulrika.orn@kemisamfundet.se) till Ulrika Örn på Svenska Kemistsamfundets kansli. För avbokning efter 11 september 2017 görs ingen återbetalning av deltagaravgiften. Platsen kan dock överlåtas till annan person t.o.m. 30 september 2017. För byte av deltagare kontakta Ulrika Örn.